05

Empresa familiar i autònoms

05

Empresa familiar i autònoms

Ens dediquem a l’assessorament integral i la planificació de l’empresa familiar i de l’autònom. Analitzem periòdicament l’evolució de les empreses i acompanyem a l’empresari en les seves decisions, identificant nous projectes i oportunitats de negoci. Assessorem als nostres clients en els seus plans d’expansió, en les seves inversions i desinversions, i en tot el que afecta al desenvolupament del seu negoci.

Prestem serveis de comptabilitat financera, comptabilitat analítica i gestió comptable, tant en el nostre despatx per a empreses i autònoms com en assessorament extern: estudi i revisió de comptabilitats, tancaments comptables, etc…

Prestem un assessorament fiscal integral per totes les activitats de l’empresa, tant per les obligacions fiscals recurrents com les puntuals o extraordinàries. Estudiem cada cas en particular per reduir els costos fiscals, i dissenyem estructures de retribució eficients des del punt de vista impositiu, procurant sempre el correcte compliment de la legislació vigent. Realitzem, entre d’altres, estudis d’optimització de costos fiscals, fusions, escissions, compravendes, operacions de reestructuració empresarial.

Efectuem Due diligence o auditories fiscals. Redactem i assessorem en la confecció de contractes mercantils. Dissenyem estructures mercantils eficients. Assessorem en la planificació financera dels negocis. Necessitats de tresoreria i aplicació de pressupostos. Controls pressupostaris. Ajudem a negociar amb les entitats bancaries per la sol·licitud de crèdits i refinançament de deutes.