C. de la Palma, 37 2n 2a - Vilafranca del Penedès | Barcelona - Spain

Política de galetes

Una galeta és un fitxer que es descarrega a l’ordinador/smartphone/tablet de l’usuari a l’accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s’efectua des d’aquest equip.

A FIB ASSESSORS utilitzem galetes d’ús intern per a adequar la nostra pàgina web a les preferències dels nostres usuaris i galetes d’analítica web per mesurar i analitzar la navegació d’aquests en la nostra pàgina web.

Les galetes d’analítica són aquelles que tenen la finalitat de quantificar el nombre de visitants i analitzar estadísticament la utilització que fan els usuaris dels nostres serveis.

A través de l’analítica web no obtenim cap tipus d’informació de caràcter personal. La informació que obtenim és la relativa al nombre d’usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador que utilitzen, l’operador que els presta el servei, el seu idioma, el terminal que utilitzen o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP.

A la pàgina web de FIB ASSESSORS utilitzem Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupat per Google, que presta un servei de mesurament i anàlisi de la navegació a la nostra pàgina web. Google pot utilitzar les dades per millorar els seus serveis i oferir serveis a d’altres empreses.

Podeu trobar més informació al respecte i inhabilitar l’ús d’aquestes galetes aquí: http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html.

A més, pot gestionar l’ús de galetes mitjançant el navegador instal·lat al seu ordinador. En els enllaços que trobarà a continuació pot saber més sobre quines galetes té instal·lades, permetre la seva instal·lació, bloquejar-les o eliminar-les de seu equip.

A Firefox des de http://support.mozilla.org/es/products/firefox/privacy-and-security/cookies
A Chrome des de http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
A Safari des de http://support.apple.com/kb/ph5042
A Explorer des de http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Si ho vol conèixer tot sobre les galetes, pot consultar-ho en aquesta pàgina web:
http://www.iabspain.net/privacidadeninternet/