Plaça de l’Estació 5, 1-1 • 08720 Vilafranca del Penedes (Barcelona)

Nosaltres

La nostra història

FIB Assessors és un despatx independent d'assessoria empresarial. L'àmplia experiència nacional i internacional del nostre equip es va gestar des de l'any 2000, al costat d'experts advocats, auditors, economistes i gestors de grans despatxos de Barcelona. Gràcies a ells vam aprendre una altra manera de fer les coses.

Des de 2015, ja com a despatx independent, oferim serveis integrals i multidisciplinaris sota unes premisses imprescindibles: Experiència, Rigor, Confiança, Innovació i Entusiasme.

Són molts els clients que ja han confiat en nosaltres. Ens enorgulleix el nostre treball amb ells però també la nostra capacitat d'oferir el mateix tracte proper, rigorós i detallista a qualsevol persona o entitat que busqui els nostres serveis. Perquè la seva confiança és per a nosaltres el millor reconeixement.

La nostra filosofia

A FIB Assessors ho tenim clar. La nostra missió és contribuir al desenvolupament d'empreses nacionals i internacionals, posant a la seva disposició serveis d'assessoria de màxima qualitat, que els ajudin a gestionar els seus negocis i a crear valor per a la seva companyia i per a la societat.

Per aconseguir-ho, respectem uns valors que ens defineixen com a empresa:

01

Experiència

Hem renovat el concepte tradicional de gestoria, després de dues dècades d’experiència nacional i internacional. Això ens permet oferir-vos nous horitzons.

02

Rigor

La nostra forma de treballar es basa en el rigor, documentació exhaustiva, eficiència i professionalitat. Només així podem oferir-vos la qualitat que ens demaneu.

03

Confiança

Ens agrada que cada client tingui un únic interlocutor, que sigui la vostra mà dreta, us guiï diàriament i resolgui les vostres necessitats de forma ràpida i eficaç.

04

Flexibilitat i Innovació

Cada client és diferent, i per això ens agrada adaptar els mètodes de treball a les vostres necessitats, aplicant sempre la innovació.

05

Entusiasme i col·laboració

Ens apassiona la nostra tasca i ens agrada fomentar el treball en equip per impulsar el talent col·lectiu.

06

Responsabilitat social corporativa

Apostem per la responsabilitat social de les empreses.

Els nostres objectius

01

Facilitar la gestió integral de la teva empresa

Gràcies a un servei de qualitat, eficient i rigorós que doni solució als teus problemes i resposta ràpida a les teves necessitats. Amb això aconseguim que puguis delegar la gestió administrativa del teu negoci amb total confiança.

02

Impulsar el creixement del teu negoci

Si nosaltres ens responsabilitzem de gestionar el core business del teu negoci, tu pots fer-lo créixer en totes les àrees, incloent no només l’econòmica, sinó també la humana i social.

03

Guiar-te i acompanyar-te en tot moment

Gestionar una empresa implica prendre decisions difícils. Per això ens convertim en la teva mà dreta gràcies a un tracte personalitzat i a un acompanyament constant.

04

Aconseguir que allò difícil sembli fàcil

Sabem que és difícil portar un negoci però nosaltres aconseguim que resulti fàcil adaptant-nos al 100% al teu ritme i necessitats i oferint-te màxima flexibilitat i facilitats.

05

Donar suport a la internacionalització de la teva empresa

Si entre els teus plans està expandir la teva empresa, podem assessorar-te perquè consolidis un negoci sense fronteres.

06

Aplicar la innovació en cada àrea del teu negoci

Com més innovadora sigui la tecnologia i els mètodes de treball de la teva empresa, més fàcil serà la seva gestió. A FIB Assessors hem incorporat una innovadora app i programari col·laboratiu online que ens permet desenvolupar al teu costat tota la teva gestió empresarial.

07

Promoure les bones pràctiques

També la bona gestió empresarial i la responsabilitat social de l’empresa. Des de FIB Assessors prediquem amb l’exemple col·laborant amb el nostre municipi i desenvolupant accions de Responsabilitat Social Corporativa, tant externament com dins de la nostra pròpia empresa.

08

Contribuir al desenvolupament del teixit social i empresarial

Si el teu negoci creix adequadament, contribuirem a millorar el teixit social, laboral i empresarial que ens envolta.

Equip

Sense ells, no seria possible. L’equip de Fib Assessors som:

Rosa Maria Becerro
Francesc Figueras
Marcos Perez
Jordi Julibert
Sonia Mateu
Veronica Ruiz
Ana Collazos
Sergi Baguena
Laura Sanabria
Judit Espinar

Contacte

Ens encantarà escoltar-te i assessorar-te perquè és la nostra missió acompanyar-te en el teu desenvolupament empresarial.
Pots contactar al nostre mail info@fibassessors.comcom o emplenar aquest formulari de contacte. T’esperem.